HTML

Humor bon-bon

Humoros képek, videók, viccek minden mennyiségben!

Friss topikok

Linkblog

FPSgamers

Call of Duty és Counter Strike közösség

Idióta rabló

2008.10.27. 18:37 :: Bujcsik

Először rabolt egy miskolci benzinkúttól, két hét múlva pedig ugyanott vásárolt egy férfi, akit a napokban fogtak el a rendőrök. A rablónak nem volt szerencséje: ugyanazok a kutasok voltak szolgálatban, mikor rabolt és mikor rendesen vásárolt.

2008-10-27

A férfi még október 6-án, egy miskolci benzinkút shopjában megfenyegette a kutasokat, akik átadták neki a kért energiaitalt, csokoládét és 5 doboz cigarettát.



A férfi két hét múlva tért vissza a kúthoz, már mint rendes vásárló hasonló dolgokat vásárolt, mint amit rabolt, ráadásul ugyanazok a kutasok voltak szolgálatban, mint a rablás estéjén. A vásárolt holmikat ki is fizette, a kutasok azonban felismerték és rendőrt hívtak. Ők nem messze el is fogták a 33 éves miskolci férfit, aki ellen most rablás miatt indítottak eljárást.


Forrás:www.rtlhirek.hu/cikk/225938

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://humorbon-bon.blog.hu/api/trackback/id/tr36734963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása